Menu SluitenDe voordelen voor uw sector

Innovatieve cool roofs by Lely Coatings bescherming voor de automotive
sector: ontdek de voordelen!

De voordelen voor uw sector

Innovatieve cool roofs by Lely Coatings bescherming voor de automotive sector: ontdek de voordelen! ​

Project uitgelicht: Louwman

Slimme dakoplossingen voor de automotive industrie

Wij hebben Louwman een grote naam in de automotive geholpen met een compleet nieuw cool roof dak.

Het leveren van slimme dakoplossingen, zoals een cool roof, aan een grote speler in de automotive industrie zoals Louwman, kan aanzienlijke voordelen met zich meebrengen. Cool roofs by Lely Coatings B.V. zijn ontworpen om de warmte-absorptie van daken te verminderen en kunnen specifieke voordelen bieden voor de automotive industrie, waaronder:

  1. Bescherming van voertuigen: Een cool rof kan helpen om de temperatuur in opslagruimtes en showrooms te verlagen, wat gunstig is voor het behoud van voertuigen, vooral als het gaat om gevoelige componenten, zoals lak en interieurs.
  2. Energie-efficiëntie: Door het verminderen van de hitte-absorptie van daken kan cool roofs by Lely Coatings B.V. bijdragen aan een lagere behoefte aan airconditioning en koeling, wat resulteert in energiebesparingen en lagere operationele kosten.
  3. Comfort voor personeel en klanten: Een koeler binnenklimaat in showrooms en werkplaatsen kan het comfort van werknemers en klanten verbeteren, wat de productiviteit en klanttevredenheid ten goede kan komen.
  4. Milieuvriendelijkheid: Het verminderen van de koellast en energieverbruik draagt bij aan duurzaamheid en kan voldoen aan groene bouw- en energie-efficiëntievoorschriften.
  5. Langdurige kostenbesparingen: De duurzaamheid van het cool roof-systeem van Lely Coatings B.V. kan de levensduur van het dak verlengen en de behoefte aan frequente reparaties verminderen, wat op de lange termijn kostenbesparend is.

Door Louwman te helpen met een compleet nieuw cool roof dak, draagt uw bedrijf niet alleen bij aan de bescherming van hun voertuigen en het verbeteren van energie-efficiëntie, maar ook aan de algehele duurzaamheid en concurrentiekracht in de automotive industrie. Dit soort innovatieve oplossingen zijn belangrijk voor de voortdurende verbetering van de sector.

De voordelen

Alle voordelen even voor u op een rijtje

elektriciteit-icoon

Energiebesparing

Tot wel 30% minder energie-verbruik door cool roofs by Lely Coatings B.V. die de temperatuur van het platte dak naar 40 graden verlagen.

hands-icon

10 jaar garantie

Bij oplevering komt een 10 jaar waterdicht garantie en daarbij een minimale levensduur van 25 jaar. Met optie te verlengen tot 50 jaar.
zonnepanelen-icoon

Zonnepanelen

Verhoging van de opbrengst van eventuele zonnepanelen.
certificaat-icoon

Gecertificeerd

Kiwa gecertificeerd en duurzaam conform NEN-EN 1297-1:1994 en niet brandbaar conform de NEN 6063:2019.
duurzaam-icoon

Duurzaamheid

Met cool roofs by Lely Coatings B.V. kunnen wij het vermogen genereren om de energie-efficiëntie te verbeteren.

cooler-icoon

Ruim 40 graden koeler

Door de witte kleur en reflectiewaarde van 95% zorgt voor aanzienlijk lagere temperaturen in uw bedrijfspand.
goedkoop-icoon

Goedkoop in onderhoud

Lage reparatie en onderhoudskosten.
jou-icoon

Ook voor jouw dak

Geschikt voor verschillende soorten dakbedekking zoals bitumen, PVC en EPDM, maar ook toepasbaar op onder andere hout, beton en RVS.
Blog

Lees alles over de laatste ontwikkeling van cool roofs

Een frisse blik op dakrenovaties: de kracht van cool roofs by Lely Coatings B.V.

Ontdek de voordelen en toepassingen van cool roofs dakcoating van Lely Coatings B.V.!

Energiebesparing: alles wat je moet weten over cool roofs by Lely Coatings B.V.

FAQ

Veel gestelde vragen voor u op een rijtje.

Bent u op zoek naar een oplossing voor lekkages, een verouderde dakbedekking of wilt u uw duurzaamheid doelstellingen halen? Lely Coatings B.V. biedt de perfecte oplossing met cool
roofs voor platte daken van hoogwaardige kwaliteit.

Een cool roofs by Lely Coatings B.V. is een dakbedekkingssysteem dat is ontworpen om de absorptie van zonnewarmte te verminderen en de reflectie van zonlicht te verhogen. Dit helpt bij het koel houden van gebouwen en vermindert de behoefte aan airconditioning.

Een cool roofs by Lely Coatings B.V. werkt door het gebruik van materialen die zonlicht reflecteren en infrarode straling uitstralen. Hierdoor wordt de warmteopname verminderd en blijft het dak en het gebouw koeler.

De voordelen van cool roofs by Lely Coatings B.V. zijn onder andere energiebesparing, lagere operationele kosten, verlengde levensduur van het dak, verminderde hitte in gebouwen, verbeterd comfort en milieuvriendelijkheid.

Cool roofs by Lely Coatings B.V. zijn vooral effectief in warme en zonnige klimaten, waar de behoefte aan koeling het grootst is. Ze kunnen echter ook in andere klimaten voordelen bieden, afhankelijk van de specifieke situatie.