Menu Sluiten

Dakcoating specialist

Ontdek de voordelen van cool roofs by Lely Coatings B.V.

Bij Lely Coatings B.V. zijn we gespecialiseerd in het bieden van geavanceerde coatingoplossingen voor platte daken. Onze unieke dakcoating zorgt niet alleen voor een verlengde levensduur van uw dak met minimaal 25 jaar, maar maakt uw dak ook volledig waterdicht. Vooral voor bedrijfsgebouwen met platte daken bieden onze coatings een perfecte combinatie van duurzaamheid en kostenbesparing.

Kernvoordelen van onze dakcoating:

  • Levensduurverlenging: Verlengt de levensduur van uw dak met minimaal 25 jaar.
  • Waterdichtheid: Zorgt voor een volledig waterdicht dak, wat essentieel is voor het behoud en de bescherming tegen lekkages.
  • Temperatuurreductie: Verlaagt de daktemperatuur met ruim 40 graden, wat resulteert in een koeler binnenklimaat.
  • Energiebesparing: Vermindert de noodzaak voor airconditioning, wat leidt tot aanzienlijke besparingen op energiekosten.

Waarom kiezen voor cool roofs by Lely Coatings B.V.?

Onze revolutionaire dakcoatingtechnologie helpt de temperatuur van uw gebouw significant te verlagen. Met een vermindering van ruim 40 graden, verbetert het binnenklimaat van uw gebouw, wat leidt tot lagere airconditioningkosten en een aanzienlijke energiebesparing. Dit maakt cool roofs by Lely Coatings B.V. niet alleen een economisch verstandige keuze, maar draagt ook bij aan de verduurzaming van uw bedrijfspand.

  • Specialistische kennis: Experts in dakcoating met jarenlange ervaring in de industrie.
  • Maatwerk oplossingen: Elk project wordt aangepast aan de specifieke behoeften en voorwaarden van het dak.
  • Professioneel advies: Gratis consultatie om de beste coatingoplossingen voor uw situatie te bepalen.
  • Duurzame investering: Draagt bij aan de verduurzaming van uw pand, wat zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend is.

Professioneel advies en maatwerk oplossingen

Bij Lely Coatings B.V. geloven we in een persoonlijke benadering. Elke dak heeft zijn eigen specifieke uitdagingen en behoeften. Daarom bieden wij maatwerkoplossingen aan die perfect zijn afgestemd op de specifieke situatie van uw dak. Onze experts staan klaar om samen met u de beste coatingoplossing te bepalen, zodat u maximaal kunt profiteren van onze innovatieve technologie.

Vraag een offerte aan voor uw dakcoating

Geïnteresseerd in het verlengen van de levensduur van uw dak en het behalen van significante energiebesparingen? Neem vandaag nog contact op met cool roofs by Lely Coatings B.V. voor een vrijblijvende offerte. Ons team helpt u graag met het berekenen van de kosten en de terugverdientijd, zodat u een weloverwogen beslissing kunt nemen voor de verduurzaming van uw platte dak.

Veelgestelde vragen

Dakcoating is een beschermende laag die op dakpannen wordt aangebracht om deze te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen, UV-straling en vorst. Het verlengt de levensduur van het dak en verbetert de esthetische uitstraling.

De frequentie van dakcoating hangt af van de materialen van het dak en de omgevingsomstandigheden, maar over het algemeen wordt aangeraden om elke 5 tot 10 jaar een nieuwe laag aan te brengen.

Dakcoating biedt verschillende voordelen, waaronder waterafstotendheid, bescherming tegen UV-straling, vermindering van mos- en algengroei, en verbeterde thermische isolatie.

De kosten van dakcoating variëren afhankelijk van de grootte van het dak, het type coating dat wordt gebruikt en de complexiteit van het werk. Gemiddeld liggen de kosten tussen de €25 en €40 per vierkante meter.

De duur van het dakcoatingproces hangt af van de grootte van het dak en de weersomstandigheden, maar meestal duurt het tussen de 1 en 3 dagen om een gemiddeld dak te coaten.

Ja, veel dakcoatings zijn milieuvriendelijk omdat ze de levensduur van bestaande dakmaterialen verlengen en daardoor de noodzaak van nieuwe materialen verminderen. Daarnaast zijn er coatings beschikbaar die gemaakt zijn van milieuvriendelijke stoffen.

Hoewel het mogelijk is om zelf dakcoating aan te brengen, wordt het sterk aanbevolen om een specialist in te schakelen. Een professional heeft de juiste kennis, ervaring en apparatuur om het werk veilig en effectief uit te voeren.

elektriciteit-icoon

Energiebesparing

Tot wel 30% minder energie-verbruik door cool roofs by Lely Coatings B.V. die de temperatuur van het platte dak naar 40 graden verlagen.

hands-icon

10 jaar garantie

Bij oplevering komt een 10 jaar waterdicht garantie en daarbij een minimale levensduur van 25 jaar. Met optie te verlengen tot 50 jaar.
zonnepanelen-icoon

Zonnepanelen

Verhoging van de opbrengst van eventuele zonnepanelen.
certificaat-icoon

Gecertificeerd

Kiwa gecertificeerd en duurzaam conform NEN-EN 1297-1:1994 en niet brandbaar conform de NEN 6063:2019.