Menu SluitenOver ons

In onderstaande animatie leggen we u
de cool roofs by Lely Coatings B.V. uit

Bij Lely Coatings B.V. streven we naar het leveren van oplossingen die de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw bedrijfspand verbeteren. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan kwaliteit hebben we ons tot doel gesteld om de prestaties van commerciële daken te optimaliseren.

Over ons

In onderstaande animatie leggen we u de cool roofs by Lely Coatings B.V. uit​

Bij Lely Coatings B.V. streven we naar het leveren van oplossingen die de duurzaamheid en energie-efficiëntie van uw bedrijfspand verbeteren. Met een passie voor innovatie en een toewijding aan kwaliteit hebben we ons tot doel gesteld om de prestaties van commerciële daken te optimaliseren.

Toegelicht

Revolutionaire dak verkoeling en verduurzaming voor platte daken.

Bent u op zoek naar een oplossing voor lekkages, een verouderede dakbedekking of wilt u uw duurzaamheidsdoelstellingen halen? Lely Coatings B.V. biedt de perfecte oplossing met cool roofs voor platte daken van hoogwaardige kwaliteit. Onze witte naadloze dakbedekking, vervaardigd uit duurzaam silicium, is geschikt voor verschillende soorten dakbedekkingen en verlengt de levensduur van uw met maar liefst 25+ jaar. Bovendien draagt u met cool roofs by Lely Coatings B.V. bij aan een duurzame toekomst.

De voordelen

Alle voordelen even voor u op een rijtje

elektriciteit-icoon

Energiebesparing

Tot wel 30% minder energie-verbruik en tot wel 40 graden minder temperatuur op uw dak.
hands-icon

10 jaar garantie

10 jaar waterdicht garantie. Met een minimale levensduur van 25 jaar, tot wel 50 jaar.

zonnepanelen-icoon

Zonnepanelen

Verhoging tot wel 30% van de zonnepanelen.
certificaat-icoon

Gecertificeerd

Kiwa gecertificeerd en duurzaam conform NEN-EN 1297-1:1994 en niet brandbaar conform de NEN 6063:2019.
duurzaam-icoon

Duurzaamheid

Cool roofs by Lely Coatings B.V. is voor 70% gemaakt van zand, daarnaast is er geen afval verspilling door het gebruik van de bestaande dakbedekking.

cooler-icoon

Ruim 40 graden cooler

De witte kleur en de SRI waarde van 111% zorgen voor aanzienlijk lagere temperaturen in uw bedrijfspand.
goedkoop-icoon

Goedkoop in onderhoud

Lage reparatie en onderhoudskosten.
jou-icoon

Ook voor uw dak

Geschikt voor verschillende soorten dakbedekking zoals bitumen, PVC en EPDM, maar ook toepasbaar op onder andere hout, beton en RVS.
Energiebesparing

Tot wel 30% minder energie verbruik!

In de zomer kan een zwart dakvlak tot 80 graden opwarmen, wat de binnentemperatuur verhoogt en leidt tot overmatig gebruik van airco’s. Het koelen verbruikt veel energie en resulteert in hoge kosten. Het cool-roof systeem van Lely Coatings B.V. verlaagt de temperatuur van het platte dak naar een comfortabele 40 graden, waardoor de behoefte aan intensieve koeling afneemt en energiekosten worden verminderd.

  • Voordeel 1: Koelere binnen omgeving tot wel 30% energie besparing op bijvoorbeeld airco-units.
  • Voordeel 2: Verbeterde thermische prestaties.
  • Voordeel 3: Meer rendement zonnepanelen. 
Verkoeling

Tot wel 40 graden koeler!

Een zwart dakoppervlak kan opwarmen tot wel 80 graden Celsius. Met cool roofs by Lely Coatings B.V. reduceren we deze temperatuur met 50%, waardoor het maximaal 40 graden wordt. De witte kleur minimaliseert de warmteabsorptie, terwijl de hoge reflectiewaarde het zonlicht effectief van het dak weerkaatst. Dit resulteert niet alleen in aanzienlijke energiebesparingen, maar maakt ook de werkomgeving in uw bedrijfspand aanzienlijk comfortabeler voor uw medewerkers.

  • Voordeel 1: Minder thermische stress.
  • Voordeel 2: Minder schade door UV-straling
  • Voordeel 3: Weerbestendigheid.

Regel vandaag een nog beter werkklimaat voor uw werknemers

Naast dat cool roofs by Lely Coatings B.V. uw energierekening laag houdt en daarin bijdraagt aan een duurzamere toekomst. Zorgt u ook voor aangenamere werkomstandigheden voor uw werknemers.

Duurzaamheid

Energie-efficientie, lagere CO2-uitstoot

Met cool roofs kunnen wij het vermogen genereren om de energie-efficiëntie te verbeteren. Door het verminderen van de koellast en de behoefte aan airconditioning, dragen cool roofs by Lely Coatings B.V. bij aan aanzienlijke energiebesparingen. Hier verminderen we ook de CO2-emissies mee gezien het leidt tot lagere uitstoot van broeikasgassen, zoals kooldioxide (CO2), wat bijdraagt aan de strijd tegen klimaatverandering.

Garantie

Tot wel 30% meer rendement van uw zonnepanelen

  1. Koelere Omgevingstemperaturen: cool roofs by Lely Coatings B.V. verminderen de oppervlaktetemperatuur van het dak door zonnestraling te reflecteren en warmteabsorptie te verminderen. Dit zorgt ervoor dat de omgevingstemperatuur van de zonnepanelen lager is, wat gunstig is voor hun efficiëntie. Zonnepanelen presteren over het algemeen beter bij koelere temperaturen.

  2. Vermindering van Stedelijke Hitte-eilanden: cool roofs verminderen de opname en afgifte van warmte, wat op stadsniveau de vorming van stedelijke hitte-eilanden kan verminderen. Lagere omgevingstemperaturen dragen indirect bij aan het optimaliseren van het rendement van zonnepanelen in een stedelijke omgeving.

Blog

Lees alles over de laatste ontwikkeling van cool roofs by Lely Coatings B.V.

Een frisse blik op dakrenovaties: de kracht van cool roofs by Lely Coatings B.V.

Ontdek de voordelen en toepassingen van cool roofs!

Energiebesparing: alles wat je moet weten over cool roofs by Lely Coatings B.V.

FAQ

Veel gestelde vragen voor u op een rijtje.

Bent u op zoek naar een oplossing voor lekkages, een verouderde dakbedekking of wilt u uw duurzaamheid doelstellingen halen? Lely Coatings B.V. biedt de perfecte oplossing met cool
roofs voor platte daken van hoogwaardige kwaliteit.

Cool roofs by Lely Coatings B.V. is een dakbedekkingssysteem dat is ontworpen om de absorptie van zonnewarmte te verminderen en de reflectie van zonlicht te verhogen. Dit helpt bij het koel houden van gebouwen en vermindert de behoefte aan airconditioning.

Een cool roofs by Lely Coatings B.V. werkt door het gebruik van materialen die zonlicht reflecteren en infrarode straling uitstralen. Hierdoor wordt de warmteopname verminderd en blijft het dak en het gebouw koeler.

De voordelen van een cool roofs by Lely Coatings B.V. zijn onder andere energiebesparing, lagere operationele kosten, verlengde levensduur van het dak, verminderde hitte in gebouwen, verbeterd comfort en milieuvriendelijkheid.

Cool roofs by Lely Coatings B.V. zijn vooral effectief in warme en zonnige klimaten, waar de behoefte aan koeling het grootst is. Ze kunnen echter ook in andere klimaten voordelen bieden, afhankelijk van de specifieke situatie.